-----Original Message-----
From: gszékely [mailto: ] <mailto:[mailto: ]>
On Behalf Of Székely Gabriella
Sent: Wednesday, April 03, 2002 9:22 AM
To: '
Subject: gomba
Sziasztok lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy tegnap gombapaprikást csináltam
üveges szeletelt gombából, de kicsit savanyú maradt a végére. Tudtok
segíteni, hogy mit csinálhattam rosszul?
Köszi
Gabi
|
> Sziasztok,üdvözlök minden sütni-fozni szeretot!
> Csak nemrég fedeztem fel ezt a lehetoséget, és nagyon tetszik. Szeretnék
néhány
> különleges és finom lecsóreceptet begyujteni, melyek azonban nem túl
drágák. A
> kinek van, kérem irja meg nekem.
> Köszi
> Hajni
Hát, ilyenkor minden lecsó drága, de talán éppen a különlegesek olcsóbbak,
mert kisebb benne a paprika/paradicsom arány:-) Nézz szét a honlapomon, ha
tudsz: www.tar.hu/mulan, meg még a
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9026662&tl=500&dr=0 lapot is ajánlom
melegen (bár én hidegen is szeretem a lecsót:-)
|
> Zsoka kerdezte:
>
> > Lattam az egyik csatornan egy fozocsket, ha jol emlekszem egyiptomi,
> > helyszin volt, de lehet, hogy kavarom. :-) Minden esetre a mester az
> egyik
> > etelbe friss arugulat, tehat valamilyen, zöld szinu, fuszernovenyt
> tett.
> > Meg soha nem hallottam ilyenrol. Ti ismeritek?
>
> Nemetul Rauke, olaszul rucola, angolul arugula. Mondja'k, regen errefele
> szokasos volt, aztan feledesbe merult es az olasz konyha divatja hozta
> be megint. OO-ban sokat hasznaljak, valahol a salata- es fuszernoveny
> kozott helyezkedik el. Nagyon finom aromas, olyan dio'szeru az ize.
> Salatakra, fott tesztara, levesre lehet tenni, de csak fozes utan. Hmm,
> csak epp leirni hogy nez ki pontosan nehez nekem, szet kellene nezzek
> egy kepert. Ha kis turelemmel vagy, kikeresek par receptet hozza, pl.
> vinegrett-el vagy az olasz pesto-ban nagyon finom.
Eruca sativa, fehér mustár zöldje:-)))
Edit (Gyor)
(Mulan)
>
> > J. Zsoka, aki halmozottan hatranyos helyzetu. :-)))
>
> h...? h...?? h...???
>
> Udv
> Emilia, Stuttgart
>
> =======================================================
> Felado : [International]
> Temakor: RE: Maraschino ( 8 sor )
> Idopont: Tue Mar 5 08:13:35 CET 2002 KONYHA #1105
> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
>
> Szia Lajos,
>
> Ha jol emlekszem a tiramisuba kell ez a likor, az alapanyagot ebbe kell
belefor
> gatni. En is megakadtam, hogy vajon a kakaos-fahejas sutibe mandula- vagy
meggy
> izu likort hasznaljak. Maradtam a jol bevalt rumnal. Amugy a mandulalikort
Mand
> olino neven forgalmazzak. Vszinu ezzel keverte vki a Maraschinot.
>
> Udv, Mik
>
>
>
> =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
=
> =* Hollosi Information eXchange /HIX/ ==--- http://HIX.hu ---==
> *=
> =* ---
> *=
> =* MOKA GURU WINDOWS TIPP RANDI KUKKER HIR JATEK WEBMESTER UTAZAS
> *=
> =* ---
> *=
> =* AGYKONTROLL . ALLAT . AUTO . AZSIA . BUDAPEST . CODER . DOSZ . FELVIDEK
> *=
> =* FILOZOFIA . HANG . KONYHA . KORNYESZ . KULTURA . MOBIL . MOZAIK . NY
> *=
> =* OTTHON . PARA . SPORT . TANC . TUDOMANY . UK . VITA
> *=
> =* ---
> *=
> =* Hungary.ORG: http://Hungary.ORG UTAZAS: http://utazas.com
> *=
> =* ---
> *=
> =* Automata segitseg: >
> *=
> =* Ha az nem eleg: > FOTEXNet segitseg
> *=
> =* Utolso szalmaszal: > Hollosi Jozsi, Internetist /HIX/
> *=
>
> =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
=
>
>
>
>
|