sziasztok
Ismet szilvas suti ugyben van kerdesem: Most van a szezonja a
szilvanak, arra gondoltam, lefagyasztanam, igy kesobb, telen is tudnek
szilvas lepenyt csinalni.
A kerdes az, hogy sikerulni fog-e fagyasztottbol.
Van valakinek ilyen iranyu tapasztalata?
Elore is koszi
Udv
Vica
|
Sziasztok!
Par hettel ezelott a TIPP-en jol kitargyaltuk a tojas temat, de a fenti
kerdesem azota keletkezett. A mult heten vettem a piacon 20 tojast,
meglepve tapasztalom, hogy olyan vekony a heja, hogy ha erosebben megfogom,
maris reped, torik. Ezt eddig nem tapasztaltam. Mitol van ez? Tul gyorsan
"gyartja" a tyuk, es nincs ideje elmeszesedni? Ezek szerint ettol az
arustol tobbet ne vegyek? Az is furcsa volt, hogy a mai rakottkrumplihoz
megfoztem 6 db-ot, es ebbol kettonek olyan lagy, szetmallos maradt a
feherje, hogy alig lehetett szeletelni. A masik 4 tokeletesen atfott.
Egyforma nagysaguak voltak, _egyszerre_ foztem oket. Ki erti ezt??
sziasztok,
Zita
|