>Felado : [International]
>Temakor: Kerdesek ( 15 sor )
>Misihez kerdes: A Tavaszi cserke receptben van 20 dkg
>karo az karfiol akar lenni? A Gombas Roladba a csirke
>mellet nem kell elo sutni? A harom pohar tejfol hany
>deci? Mi az hogy "vastag" retesteszta? Nalunk olyan
>vekony mint a selyem papir.
>Kerlek segits, szeretnem kiprobalni.
>Koszonettel
>Bori
Szia Bori,
ezeket a "Tarka receptek"-et egy kolcsonkapott konyvbol olvastam be a gepbe.
Bar atneztem, de sajnos maradtak benne hibak, amik elkerultek a figyelmemet.
A Tavaszi csirkeben valoszinuleg karfiolrol van szo.
Szerintem egy pohar tejfol az 2 dl lehet, de inkabb tobbel keszulj, hogy ha ez
keves lenne, potolhasd.
A vastag retesteszta minden bizonnyal fagyasztott reteslap, amit nem kell
kinyujtani.
Valo igaz, hogy az igazi retesteszta olyan vekony, hogy atlatszo. (Nagymamamat
meg lattam retestesztat nyujtani.) Az a gyanum, hogy itt a fagyasztott leveles
tesztarol van szo, en legalabbis azzal csinalnam.
Szerintem a csirkemellet nem kell elosutni, hiszen 25 -30 perc alatt 200 C
fokon a tesztaban puhara parolodik.
------------------------------
Udv.: Misi
|