Kedves Laci!
Kérlek, írd meg hol vetted a NEM mázas cserépedényt. Próbáltam már a Kátaynál,
a Corában, a Vasedényben és a Kikában is, de mindenhol csak mázasat találtam, h
a találtam. Én budapesti vagyok, de egy nem mázas tálért hajlandó vagyok kicsit
utazni is. Kevés jobb dolog van egy Pataki tálban készült töltött káposztánál!
Előre is nagyon köszönöm az infót.
Kellemes ünnepeket!
Üdv:
Kata
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: xena.hungexpo.hu)
|
Sziasztok!
Meg egy bevalt recept, mi az utobbi idoben csak ilyen kenyeret eszunk:
- 3 dl hidegviz
- 2 ek cukor
- 3 kk so
- 10 dkg graham liszt
- 20 dkg finomliszt
- 30 dkg kenyerliszt
- 2,5 dkg eleszo (nem szaritott!)
A fenti sorrendben szoktam a gepbe tenni, a liszteket atszitalom. 3:50
perces programon szoktam sutni (altalaban ez a 2. program szokott lenni,
legalabbis az eddig latott gepeken), majd az 1 oras melegen tartas utan a
gepbe (kinyitas nelkul!) meg egy oran at hagyom hulni. Ekkor mar kiveheto
homersekletre hul, konyharuhaba tekerve hagyom teljesen kihulni.
Vilagosra szoktam sutni, ekkor nem lesz olyan vastaga heja.
--
NGabor
06/30/677-14-99 #Linux forever! (Debian Sid; 2.4.31)
*Magyarországon minden 41. ember Nagy. Családon belül még jobb az arány.*
|