Magunkról - bemutatkozás


A szerkesztő 1975-ben,
a szakma kezdetén
A hix.mobil levelezőlista, amely 1999. szeptember közepe óta naponta 20-40 cikkel jelentkezik, elindította saját oldalát! Igyekszünk rendszerezve, áttekinthetően összefoglalni itt mindazt, amellyel a listán foglalkoztunk.

Más mobilos oldalaktól eltérően mi nem csak egy szűk érdeklődési körben igyekszünk információval szolgálni (pl. unlock Nokia, GH688 secrets), hanem felöleljük mindazon területeket, amelyek a listára írt levelekben felmerültek. Szándékunk szerint leginkább azoknak szeretnénk hasznos útravalót adni, akik járatlanok a mobiltelefonok világában, és éppen döntés előtt állnak. Átfogó képet próbálunk nyújtani a magyarországi mobilszolgáltatók tarifáiról, készülék-ajánlatairól és éppen aktuális akcióiról, megvilágítva azokat a szempontokat, amelyeket a hirdetések néha oly ügyesen elhallgatnak. Függetlenek vagyunk a szolgáltató és készülékgyártó cégektől, tehát nem csapunk hírverést egyikükek sem, hanem tárgyilagosan elmondjuk véleményünket.

Biztatunk, hogy látogass el később is oldalunkra, hiszen a mobil-piaccal együtt mi is folyamatosan megújulunk. Ha van kedved, csatlakozz hozzánk! Várjuk személyes tapasztalatodat, véleményedet a témában, és ha hozzájárulásodat adod, cikkedet megjelentetjük ezen az oldalon.

Kolesár András akolesar@mobil.hix.hu

Érdemes visszatérned, eressz meg egy bookmarkot!

A HIX.MOBIL lista kiötlője és megalapítója: Molnár Csaba <m-csaba@freemail.c3.hu>
Jelentkezés a listára: irj egy levelet a subs.mobil@hix.com címre! Naponta egy 20-40 kb-os levél fog érkezni.
HIX / Hollósi Information eXchange http://www.hix.com, köszönjük a mobil.hix.com címet!
Oldalunk elheyezését Szentmarjay Tibor <tibor@naplopok.hu> ajánlotta fel, köszönjük! http://webhosting.naplopok.hu
Szerkesztő: Kolesár András <akolesar@mobil.hix.hu> személyes homepage: http://www.extra.hu/kole
Oldalainkat 800x600-as felbontásra méreteztük és teszteltük (NN/IE 4+; ha nem fér el a menü, alakíts a böngésződön!)
A mobil.hix.hu WAP böngészővel a http://wap.mobil.hix.hu/index.wml címen érhető el.

[ Friss | Fórum | Apróhirdetés | FAQ | Email | Szolgáltatások | Szolgáltatók, Tarifatáblázat, Igények | Készülékek | Akciók ]

TOP100